Foto: F64
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" aizsargs Stīvens Seigo pēc komandas kārtējās atspēlēšanās šajā sezonā atzina, ka arī izcīnītais punkts mačā pret Čeļabinskas "Traktor" ir svarīgs.

Atgādinām, ka otrdien KHL kārtējā spēlē Rīgas "Dinamo" savā laukumā atspēlēja divu vārtu deficītu, izlīdzinājumu 2:2 panākot tikai pēdējā minūtē. Pēcspēles metienos rīdziniekiem uzvaru neizdevās izraut, jo pārāki bija viesu hokejisti, svinot panākumu ar 3:2.

"Iesākām pārāk lēni un pretinieks to izmantoja, izvirzoties vadībā. Otrajā trešdaļā pamodāmies, sākām veidot momentus. Trešajā trešdaļā, manuprāt, mēs dominējām, parādot labu raksturu," Rīgas kluba mājaslapā internetā citēts hokejists. "Jā, mums bija vairākas iespējas spēlēt vairākumā, bet neizmantojām tos tik lietderīgi. Divus vairākumā guvām, kas arī ļāva izlīdzināt rezultātu. Protams, ja būtu realizējuši kādu arī pirmajā trešdaļā, iespējams, būtu izcīnījuši uzvaru."

"Ir labi, ka šovakar tikām pie punkta, bet, protams, būtu labāk, ja būtu uzvara. Arī šis ir labi – katram punktam ir nozīme," piebilda Seigo.

Rīgas "Dinamo" nākamo maču aizvadīs ceturtdien, 10. decembrī, kad "Arēnā Rīga" uzņems Ņižņekamskas "Ņeftehimik". Pēc tam rīdziniekiem šajā gadā atliks vēl tikai trīs spēles, no kurām divas būs savā laukumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!