Foto: LETA
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" spēlētāji ir fiziski sagatavoti spēlei, taču baidās uzvarēt, pēc šosezon piedzīvotā kārtējā zaudējuma atzīst vienības galvenais treneris Normunds Sējējs.

Rīdzinieki savā laukumā sestdien ar rezultātu 3:4 atzina Novosibriskas "Sibirj" pārākumu, ciešot piekto zaudējumu pēc kārtas un astoto šosezon deviņos aizvadītos mačos. Latvijas komanda nespēja nosargāt divu vārtu pārsvaru, bet izšķirošo ripu ielaida trīs ar pusi minūtes pirms pamatlaika beigām.

"Kārtējā spēle ar nepatīkamu zaudējumu. Ļoti labi iesākām, arī mačam gatavojāmies diezgan nopietni. Spēlējām nevis 60, bet 50 minūtes. Paskriet varam, bet tāda sajūta, ka baidāmies uzvarēt," pēcspēles preses konferencē teica Sējējs.

Tāpat "Dinamo" galvenais treneris atkārtoti uzsver, ka komandu iegāž noraidījumi. "Visu laiku cietām un cietām, tā ir kaut kāda bezjēdzība. Tam būs nopietnas sekas. Vairāk nav pacietības atsevišķu spēlētāju bezatbildībai un uzdevumu nepildīšanai. Domāju, ka dažus sūtīsim uz [fārmklubu] "Liepāju". Par daudz ir sakrājies," secināja Sējējs.

Arī "Dinamo" uzbrucējs Tims Sestito atzīmē labo spēles sākumu un kārtējo paklupšanu aiz noraidījumiem.

"It kā mazākumā spēlējām labi, bet pēdējo neizdevās neitralizēt. Tas ir mūsu ziņā, kā ar to tikt galā. Spēlējām agresīvi, bija metieni no daudzām pozīcijām. Tomēr nedaudz nosēdāmies, tur arī radās tie noraidījumi," pēc mača klubam atklāja Sestito.

"Dinamo" sezonu sākusi pagalam slikti, jo deviņos mačos ir izcīnīta tikai viena uzvara, kas komandu ar trim punktiem joprojām ierindo pēdējā vietā Rietumu konferencē un visā līgā. Pēdējos piecos mačos ir piedzīvoti zaudējumi, kā arī šis ir sliktākais sezonas sākums vienības vēsturē.

Pirmdien rīdzinieki uzņems Novokuzņeckas "Metallurg" vienību, bet trešdien mērosies spēkiem ar Omskas "Avangard".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!