Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Dienvidkorejas hokeja izlases mērķis šajā pasaules čempionātā ir palikt elites divīzijā, pirms mača ar Latvijas valstsvienību sacīja viens no komandas līderiem Maikls Svifts.

Latvijas un Dienvidkorejas valstsvienības savā starpā aizvadīs B grupas trešās kārtas maču, tiekoties otrdien pulksten 17:15. Lai arī Dienvidkoreja piedzīvojusi divas sagrāves, Svifts ir pozitīvi noskaņots.

"Nekad nevar zināt, varbūt mums paveiksies un mēs uzvarēsim spēli, vai aizspēlēsimies līdz pagarinājumam. Vienmēr ir jāspēlē visas 60 minūtes un jācer, ka izdosies parādīt labu sniegumu. Lai arī mēs tikko esam paaugstināti uz šo divīziju, mūsu mērķis ir te palikt," sarunā ar Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) preses dienestu stāstīja Svifts.

Latvijas un Dienvidkorejas izlases iepriekš tikušās tikai vienu reizi, un tas bija tālajā 1993. gadā, kad pasaules čempionāta C divīzijas turnīrā Latvija uzvarēja ar 27:0 (11:0;9:0;7:0)

Čempionāta pirmajā spēlē Latvija ar 3:2 pagarinājumā pieveica Norvēģiju, bet otrajā cīņā svētdien ar 1:8 kapitulēja Somijai. Savukārt Dienvidkorejas izlase piedzīvoja pamatīgas sagrāves - ar 1:8 pret somiem un 0:10 pret Kanādu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!