Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubam Ņujorkas "Knicks" lojālā medija "MSG Network" komentētāji aizkadrā ļoti neglaimojoši izteikušies par latvieti Kristapu Porziņģi.

"MSG Network" televīzijas kanāls pieder "Knicks" īpašniekam Džeimsam Dolanam, un tāpēc šis medijs nav bijis pārāk kritisks par kluba neveiksmēm aizvadītajos gados. Tomēr "MSG Network" komentētāji Alans Hāns un Vollijs Ščerbiaks iekūlušies skandālā, jo aizkadrā ļoti asi kritizēja Porziņģi.

Porziņģis iepriekšējā pārbaudes spēlē pret Bruklinas "Nets" 16 minūšu laikā guva sešus punktus un izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, bet viņa +/- koeficents bija -20. Latvieša sniegumu šajā mačā ietekmēja savainojums, un viņš laukumā otrajā puslaikā neizgāja.

Pēc pirmā puslaika Hāns un Ščerbiaks privāti apsprieda Porziņģa paveikto, taču tehniskas kļūmes dēļ šī saruna nonāca ēterā.

"Vēl viena lieta, ko varētu izdarīt, ir "nosist" Porziņģi par to, ka viņa lietderība 16 minūšu bija -20. Vecīt, saņemies. Tu esi zvaigzne. Šis ir tas, ko tu dari laukumā? Tu vienkārši tur stāvi," teica Hāns, piebilstot, ka viņam vēl daudz jāmācās.

Ščerbiaks tikai piekrita sava kolēģa teiktajam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!