Foto: AP/Scanpix
Soli pretī Pasaules kausa astotdaļfinālam ceturtdien spēra Kolumbijas valstsvienība, kas C grupas cīņā ar rezultātu 2:1 (0:0) pārspēja Kotdivuāras futbolistus.

Spēles pirmais puslaiks aizritēja līdzīgā cīņā. Lai arī bumbu vairāk kontrolēja Kotdivuāra, tomēr bīstamāki momenti uzbrukumā bija Kolumbijai, kas spēlēja uz pretuzbrukumiem. Labākā iespēja gūt vārtus Kolumbijai bija 28.minūtē, kad pēc teicamas Hamess Rodrigesa piespēles pa bumbu no vārtu priekšas netrāpīja Gutjeress. Pirmais puslaiks noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu.

Otrais puslaiks iesākās aizraujošā cīņā. Abām vienībām bija momenti uzbrukumā, bet 64.minūtē vadībā izvirzījās Kolumbija. Pēc stūra sitiena Rodrigess apsteidza visus pretiniekus un ar galvu raidīja bumbu vārtos. Kolumbieši neapstājās, un 70.minūtē pēc pārtvertas bumbas laukuma vidū tika iesākts ātrs pretuzbrukums, kurā Huans Kintero saņēma piespēli un netraucēts raidīja to vārtos.

Trīs minūtes vēlāk Kotdivuāra vienus vārtus atguva, kad no soda laukuma, pēc skaista reida apspēlējot sāncenšus, izcēlās Žerviņo. Kotdivuāras pārsvars laukumā pēdējās minūtēs bija liels, bet kolumbiešiem izdevās aizsargāties.

Portāls "Delfi" piedāvāja šī mača teksta tiešraidi, kurā var aplūkot detalizētāku mača aprakstu.

$d_id=42; include '/www/htdocs/sport/includes/projects/FIFAWorldCup2014/fifa2014star.inc' ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!