Foto: LETA

Latvijas hokeja klubs Rīgas "Dinamo" otrdien "Latvijas Dzelzceļa" kausa spēlē pēc diviem ātrajiem vārtiem zaudēja koncentrēšanos un vairs nespēja rādīt veiksmīgu sniegumu, pēc mača atzina uzbrucējs Andris Džeriņš.

Atgādinām, ka otrdien Rīgas "Dinamo" ar rezultātu 2:3 pagarinājumā piekāpās Kazaņas "Ak Bars", vēl nenodrošinot vietu turnīra finālā.

"Zaudējumā nevar atrast tikai vienu lietu, nevar vainu novelt, piemēram, tikai uz vairākuma realizāciju. Otrajā periodā mēs pilnībā pazaudējām savu spēli, kuru atgruvām tikai trešā perioda otrajā pusē, kad jau spēlējām kā pirmajā trešdaļā. Tāpēc nevar novelt vainu tikai uz vairākumu. Es domāju, ka kaut kur pazaudējām koncentrēšanos pēc viņu diviem, ātrajiem goliem."

"Pirmo periodu iesākām labi. Tas otrais periods mums klibo. Mums ir jāmācās no šīm kļūdām un jāmēģina nospēlēt konstantāk visu spēli vienā līmenī."

Aizvadītajā mačā Džeriņš spēles laikā vairākkārt iesaistījās asumos ar Kazaņas spēlētājiem. "Nebija jau tā, ka Kazaņa mani medīja, domāju, vienkārši tā trāpījās, ka es biju arī notikumu vidū. Bet tas jau hokejam piestāv."

Šobrīd nav zināms, pret ko Rīgas "Dinamo" komandai būs jāspēlē nākamā spēle. "Kas būs pretī, tas būs un ar to spēlēsim. Protams, ka gribētos spēlēt finālā. Ja šodien būtu vinnējuši, tad arī būtu fināls. Tagad jāskatās, ka viņi nospēlēt rīt. Kā šodien teica treneris – paldies Dievam, šī bija tikai pārbaudes spēle, nevis regulārās sezonas mačs. Šodien mēs zaudējām divus punktus pārbaudes nevis KHL spēlē."

Atkarībā no trešdien paredzētās spēles Kazaņas "Ak Bars" - Jaroslavļas "Lokomotiv" iznākuma, Rīgas "Dinamo" ceturtdien spēlēs turnīra finālā vai cīnīsies par trešo vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!