Foto: Privātais arhīvs

Sportiskā influencere Nika, kuru savulaik Latvija iepazina kā fitnesa skaistuli Niku Lindi, marta beigās sagaidījusi pasaulē savu trešo atvasi. Nika ir precējusies un tagad godājama par Niku Todavčiču, un viņas laulībā piedzimusi meitenīte.

Influencere jau audzina divus dēlus un nu ģimenē ienākusi arī meitenīte. Meitas piedzimšana Nikai bijis pārsteigums, jo viņa bijusi pārliecināta, ka arī trešais bērns būs puika.

Todavčiču pāris meitiņu nosaucis par Tiju. Tagad Nikai kā zēnu mammai jāmācās apieties ar meiteni. "Tas ir kā mācīties kaut ko no jauna, līdzi uztraukums un neziņa. Vai atšķiras sajūtas? Man liekas, ka jā, bet vēl nevaru pateikt, kā. Lielāks miers, paļāvība, ka man viss izdosies... Ka es nevaru izdarīt neko nepareizi... Varbūt tas nāk ar trešo bērnu, bet varbūt šī sajūta ir caur viņu," savas sajūtas analizē māmiņa. Tija jau tiek izrādīta sociālajā tīklā "Instagram'.

Par puisēniem Emīlu un Gustavu šobrīd vairāk rūpējoties Nikas vīrs, sporta kluba "Sport Factory" īpašnieks Jānis Todavčičs, raksta "Privātā Dzīve". Kā stāsta Nika, jaundzimusī ir daudz mierīgāka un klusāka nekā abi iepriekš dzimušie bērni.

Nika Todavčiča plašāku atpazīstamību ieguva kā šova "Latvijas princese" dalībniece pirms 20 gadiem. Vēlāk viņa kļuva par fitnesa influenceri, bet tagad pievērsusies garīgākām matērijām un sakās strādājam "ar zemapziņu".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!