Foto: Publicitātes attēli

Nav noslēpums, ka Latvijas "Eirovīzijas" fanu viens no gaidītākajiem notikumiem ik gadu ir dziesmu konkurss "Supernova". Lai draugu un ģimenes lokā varētu just līdzi pie televizora ekrāniem saviem "Supernovas" favorītiem, "Maxima Latvija" kopā ar grupas "Citi zēni" solistu Jāni Pētersonu ir sagatavojusi īpaši dziesmu konkursam veltītu recepti – sāļos "Supernovas" supersierīgos groziņus, kā arī dažādus padomus gardākai skatīšanās pieredzei.

"Manā draugu lokā "Supernova" ir kolektīva aktivitāte, kur visi satiekamies, lai ne tikai skatītos šovu, bet arī pavadītu laiku jautrā kompānijā, tāpēc arī "Supernovas" uzkodām ir jābūt tādām, lai var viegli dalīties. Savu favorītu atbalstīšanai izvēlos uzkodu, kas ir vienkārša, svaiga un viegli pagatavojama. Sāļie "Supernovas" supersierīgie groziņi ir izcila uzkoda, jo tos var servēt uz viena liela šķīvja, kas šova laikā lēnām apceļo visu draugu kompāniju un galu galā atgriežas pie saimnieka tukšs. Turklāt ne mazāk svarīgi – pēc uzkodas pasniegšanas ir jāmazgā tikai viens šķīvis, jo kuram gan prātā būs uzkopšana pēc kopā tik labi pavadīta vakara," stāsta Jānis Pētersons.

15Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

200 gsiers2 gab.vārītas olas2 ĒKmajonēze načo kukurūzas čipsi1 gab.vārīts burkāns4 ĒKkrējums

Sagatavošana

1

Novāra olas un burkānu.

2

Sarīvē burkānus un sieru, olu sagriež mazos kubiņos.

3

Krējumam piejauc majonēzi un samaisa visu kopā (ola, siers, majonēze, krējums, burkāns).

4

Pēc garšas pievieno sāli un piparus.

5

Visu salātu masu pilda groziņos vai čipsos.

Lai izdodas!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!