Foto: PantherMedia/Scanpix
Vīrieši nav tas labākais piemērs emociju atklāšanai, tādēļ ne vienmēr esam drošas par savu partneru patiesajām izjūtām. Tomēr ir kāds veids, kā uzminēt mīļotā sajūtas un patiesos nodomus. Kā izrādās, krietni labāk par izteikšanu vārdos, vīrieši savas sajūtas spēj demonstrēt ar rīcību, un šai sakarāportāls "Women's Health" piedāvā piecas pazīmes, kas liecina – vīrietis tevī ir patiesi iemīlējies.

Muļķīgu īsziņu sūtīšana

Vīriešiem nav raksturīga vispārīga pļāpāšana, tādēļ sarunas tiek risinātas ar konkrētu mērķi. Bet, ja laiku pa laikam saņem nenopietnas īsziņas, kurās vīrietis stāsta par kaķi, kas viņam atgādinājis tavu mājdzīvnieku, vai vienkāršu dalīšanos savās dotā brīža nodarbēs, zini, viņš patiesi ir iemīlējies.

Viņš tev bieži zvana

Ir trīs iemesli, kas vīrietim liek atbildēt uz telefona zvaniem – darba jautājumi, ārkārtas situācijas un vēlme dzirdēt kāda cilvēka balsi. Tātad, jo biežāk viņš tev piezvana, jo vairāk ilgojas pēc tavas klātbūtnes.

Viņš vairs nesaņem īsziņas no citām sievietēm

Sievietes sazinās tikai ar tiem vīriešiem, kuri labprāt ar viņām komunicē. Tātad, ja kāda no tava mīļotā kolēģēm vai draudzenēm ar viņu vairs nesazinās, viņš šajās attiecībās vairs nav ieinteresēts, jo pie apvāršņa esi parādījusies tu – krietni interesantāka un saistošāka!

Viņš tev lūdz stila konsultācijas

Kā apliecina attiecību eksperti, padomus apģērba, aksesuāru un dāvanu izvēlē savām draudzenēm lūdz tikai patiesi iemīlējušies vīrieši, kas uzticas partneru izteiktajam viedoklim.

Viņu ķircina draugi

Vīrieti vislabāk pazīst viņa draugi. Ja dzirdi mīļotā virzienā adresētas piezīmes par viņa izturēšanās maiņu un jaunajiem paradumiem, tie, iespējams, šķitīs vulgāri, bet skaidri un gaiši ziņos – viņam ir jaunas prioritātes, viņš ir zaudējis galvu! Tevis dēļ!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!