Foto: PantherMedia/Scanpix
Šķiet, vēl pirms pāris dienām tavs mīļotais stāstīja, cik neatkārtojama esi, bet nu pēkšņi viņa uzvedība ir krasi mainījusies? Ļoti iespējams, vīrietis savu interesi par tevi ir zaudējis. Šai sakarā iepazīsties ar glamour.com apkopotajām pazīmēm, kas liecina: tu viņam vairs neesi svarīga.

Ierasto sazināšanos dienas gaitā nomainījusi klusēšana


Foto: PantherMedia/Scanpix
Protams, ikviens no mums reizēm var būt tik aizņemts, ka aizmirst atbildēt uz mīļotā īsziņu vai nokavēto telefona zvanu. Tomēr, ja agrāk dienas gaitā ar e-pastiem un īsziņām apmainījāties regulāri, bet nu jau krietnu laiku tavs telefons klusē, ļoti iespējams, jūsu attiecības pamazām tuvojas to galam.

Intereses trūkums par svarīgākajiem notikumiem tavā dzīvē


Foto: PantherMedia/Scanpix
Ja viņš nekad nav bijis no iejūtīgajiem tipiem, iespējams, satraukumam nav pamata. Tomēr, ja vīrieti vairs neinteresē ne tas, kā tev veicies sarunā ar priekšnieku, ne nodarbībā sastieptais un nu jau pāris nedēļas sāpošais elkonis, viņam tava ikdiena un tu pati vairs neesat aktuālas.

Nemitīga piekasīšanās, kritizēšana un nepatikas izrādīšana


Foto: PantherMedia/Scanpix
Ja no sava vīrieša regulāri saņem kritiku par savu izskatu, uzvedību, viedokli un visu pārējo, ko vien iespējams nosodīt, viņš lūkojas pēc veida, kā padarīt tevi par jūsu attiecību krīzes grēkāzi, un, visticamāk, vairs nespēj sadzīvot ar cilvēku, pret kuru zudušas jūtas. Teju katrs ir pieredzējis to sajūtu, kad kaitina pat partnera elpa, vai ne tā?

Noslēgšanās un ieraušanās sevī


Foto: PantherMedia/Scanpix
Tavi jautājumi par to, kas ar jums un jūsu attiecībām notiek, paliek neatbildēti? Viņa drūmā izteiksme no sejas nenozūd, bet paskaidrojumi tās cēlonim netiek sniegti? Tā, kā teic attiecību eksperti, ir droša zīme, ka viņa domās un arī ikdienā tev vairs nav vietas.

Nākotnes plānu apspriešana, neiekļaujot tevi


Foto: PantherMedia/Scanpix
Par visdrošāko zīmi attiecību izbeigšanai vērts uzskatīt vīrieša izteiktos nākotnes plānus, kuros netiek iekļauta tava dalība. Šādi viņš tolerantā veidā cenšas paziņot, ka jūsu savienība sevi ir izsmēlusi un viņš gatavs doties tālāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!