Nav noslēpums, ka ilgstošās attiecībās savstarpējā pievilkšanās, kaisle un noslēpumainība nereti pakāpeniski mazinās. Tā rezultātā kvalitāti zaudē arī seksuālā dzīve. Šai sakarā piedāvājam "Cosmopolitan" sniegtos ieteikumus, kā atjaunot dzirkstelīti partneru starpā, un, ja vēlies uzņemties iniciatīvu, pavedinot savu vīrieti, iepazīsties ar tiem!

Saldā garša un smarža

Tā vietā, lai izmantotu ierastos ķermeņa kopšanas līdzekļus, izvēlies produktus, kam piemīt īpaši patīkams aromāts. Patīkamā smarža, kas no tevis plūdīs, ādai garšojot pēc saulē nobriedušiem augļiem, viņu patiesi uzrunās.

Izmēģini jaunu dizainu

Ja tavas intīmā "frizūra" jau gadiem ir nemainīga, izmēģini ko jaunu! Veic Brazīlijas vaksāciju vai, tieši pretēji, ataudzē matiņus garākus! Dažādībā ir spēks!

Lūpas

Vairums vīriešu izvairās skūpstīt savas partneres, ja sievietes lūpas ir nokrāsotas. Tā vietā, lai atteiktos no lūpu spīdumiem un krāsām pavisam, bet tomēr rastu zelta vidusceļu, uzklāj lūpām aromātisku balzamu vai vieglas konsistences spīdumu ar patīkamu garšu!

Pikantais iedegums

Viegli iedegusi āda viennozīmīgi izskatās pievilcīgāk. Palielini savu seksapīlu, sauļojoties biksītēs. Krāsu kontrasti viņu nespēs atstāt vienaldzīgu.

Īpašā smarža

Mūsu prāts ļoti labi atceras smaržas, kas saistās ar noteiktām situācijām. Ievies jaunu paradumu jūsu tuvības reizēs lietot konkrētas un līdz šim neizmantotas smaržas. Aromāts viņam asociēsies tikai ar tevi un, vīrietim to jūtot, radīsies patīkamas priekšnojautas.

Skatiens

Izteiksmīgas skropstas skatienu padara dziļāku un jutekliskāku. Izmanto šo ieroci, acis izceļot ar mākslīgajām skropstām. Visieteicamākie gan būs pieliekamo skropstu pušķīši, kas darbosies neuzkrītoši. Neizvēlies acīmredzami mākslīgas skropstas – tās izskatu padara vulgāru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!