Foto: PantherMedia/Scanpix
Grima speciālisti uzsver, ka bronzeris ir teju vienīgais kosmētikas līdzeklis, kas sejas ādai acumirklī piešķir veselīgu un dabisku mirdzumu, ja vien ievēroti noteikti principi tā uzklāšanā, informē izdevums "Woman's Day".

Svarīgākais ir atrast savam ādas tonim pieskaņotu līdzekli, kas nesatur pārāk daudz spīdumu, tā radot disko bumbas efektu, kā arī apgūt pareizu tā lietošanas tehniku.

Vispirms uzklāj bronzeri uz grima otiņas un tad koncentrējies uz savas sejas ārējo perimetru. Ietonē zonu no žokļa līdz ausu apakšai, pēc tam virzoties uz vaigu augšdaļu.

Iespējams, tev šķitīs dīvaini to uzklāt vietās, kur bronzeris ir šķietami nemanāms, tomēr tieši tādējādi tu panāksi dabiska iedeguma efektu.

Pēc tam uzmanīgi ietonē vaigu kaulus, degunu un zodu, tomēr uzmanies ar bronzera dozēšanu, jo šajās vietās nepieciešams patiesi viegls grima otiņas pieskāriens!

Kad tas paveikts, uzklāj maigi rozā vaigu sārtumu, vietās, kur tavi vaigi savelkas, kad smaidi. Šis solis bronzera uzklāšanā ir vissvarīgākais, jo vieglais sārtums rada iespaidu, ka patiešām esi pavadījusi dienu pludmalē, tāpēc neizlaid to!

Rezultātā tavai sejai būs piešķirts patīkami silts tonis, padarot tavu ādu svaigāku un starojošāku, bet, ja vēlies papildu mirdzumu, pēc vaigu sārtuma uzlikšanas uzklāj izgaismojošu bāzi uz saviem vaigu kauliem! Ja tev šāda līdzekļa nav, vari izmantot šampanieša krāsas acu ēnas ar nelielu mirdzuma efektu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!