Foto: Instagram
Kad laiks kļūst vēsāks, mēs prasti no rītiem steidzam meklēt siltākos džemperus un mīkstākās jakas, ko lieliski saskaņot ar kādu bikšu pāri. Tomēr, kamēr zemi vēl neklāj balta dūnu sega, iespējams, vēl vajadzētu uzģērbt iemīļotos svārkus. Kā tos sakombinēt, lai nesaltu? Lūk, daži iedvesmojoši piemēri!

Minisvārki un biezākas zeķbikses. Ja vasarā nēsātos minisvārkus tā vien gribas uzģērbt arī oktobrī, pieskaņo tiem klāt biezākas zeķbikses. Bet tikpat labi vari izvēlēties rakstainas zeķbikses, kas, starp citu, ir viens no šī rudens lielākajiem trendiem.

Svārki un garāks mētelis. Ja raibu raibas vai biezas zeķbiskes nav tavā gaumē, izvēlēties vari klasiskās ādas krāsas, bet, dodoties ārpus mājas, uzģērbt garāku mēteli, kas apsegs stilbiņus un neļaus tiem nosalt.

A photo posted by Who What Wear (@whowhatwear) on Oct 1, 2016 at 5:07pm PDT

Pusgari svārki un gari zābaki. Ja skapī aizķērušies pusgarie svārki, pieskaņo tiem augstos rudens zābaciņus. Izvēloties šādu kombināciju, atkailināta būs vien stipri niecīga ādas daļa.


Zīmuļveida svārki un ērti džemperi vai siltas jakas. Ja izvēlētie svārki nedaudz vairāk liek atminēties par siltajām vasaras dienām, tad, sakombinējot tos ar rudenīgiem džemperiem vai jakām, iegūsi pavisam jaunu koptēlu, kas var izskatīties gana šiki, uzsver "Purewow" modes eksperti.

A photo posted by Who What Wear (@whowhatwear) on Sep 26, 2016 at 1:13pm PDT


Gari svārki un gari zābaki. Arī šāds var būt variants, jo būs silti un ne mazāk stilīgi. Būtiski pieminēt – jo biezāks materiāls, jo rudenīgāks būs kopskats.

A photo posted by Who What Wear (@whowhatwear) on Sep 24, 2016 at 7:11pm PDT


Pasteļkrāsas viegli svārciņi un "bargākas" jakas. Šis būs salikums, kas apvienos gan nelielu maigumu, gan parādīs tavu asumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!