Foto: Regīna Boriseviča

Pirms divām nedēļām aizsāktais Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas un sporta klubu tīkla "MyFitness" organizētais projekts "Miss Bikini Fitness 2015" rit pilnā sparā, un šai sakarā piedāvājam iepazīties ar projekta dalībnieču panākumiem un pirmo progresu, kas panākts, cītīgi sekojot sastādītajam uztura un treniņu plānam.

Kā informē projekta organizatore Kristīne Vederņikova, tā dalībnieces trenējas četras līdz piecas reizes nedēļā, fiziskajās aktivitātēs iekļaujot gan apļa treniņus, gan spēka vingrojumus atsevišķām muskuļu grupām, neaizmirstot arī par kardio slodzi.

Tāpat aizvadīta arī pirmā kopējā bikini fitnesa defilē nodarbība sporta klubā "F1", lai iemācītu meitenēm skatuves pozēšanas mākslu un bikini fitnesa sporta veida īpatnības, kā arī kārtējā tikšanās ar radio SWH+ ētera cilvēkiem, tiešraidē vadot rīta rosmi.

Sadarbībā ar uztura speciālistēm Ingu Pūci un Signi Rinkuli un fitnesa treneri, sporta speciālistu Tomasu Vītolu organizēta arī lekcija par veselīgu uzturu un sporta uzturu, vadoties pēc katras dalībnieces individuālā svara, auguma garuma, vecuma, fiziskās sagatavotības līmeņa un nepieciešamības nomest lieko svaru vai, tieši otrādi, uzņemt papildus kilogramus.

"Meitenes ir nofilmētas arī pirmajam video materiālam, kurā bija jāmācās ne tikai pozēt, bet arī pārliecināti izturēties kameras priekšā. Priecājos, ka dalībnieces ir manāmi progresējušas - mainījusies gan stāja, gan samazinājies ķermeņa tauku saturs, arī kustības ir ieguvušas nepieciešamo bikini fitnesa grāciju," priecājas Vederņikova.

Jau otro sezonu pēc kārtas projekta dalībnieces atbalsta veļas zīmols "Change Latvija", nodrošinot projekta dalībniecēm veļas komplektus gan sporta gaitām, gan ikdienai – 8. martā aizvadīta arī kārtējā fotosesija un treniņš, projekta dalībniecēm pozējot sporta veļā, kā arī apgūstot pareizu vingrinājumu tehnisko izpildi sadarbībā ar IFBB labākajām sportistēm un federācijas vecāko treneri Vladimiru Belovu.

Meiteņu progresam, projekta gaitai un aktivitātēm iespējams sekot gan portālā "Delfi", gan Facebook IFBB Latvia Fitness Poject lapā.

Projekta fināls notiks 3. maijā klubā "Studio69", kur būs iespējams klātienē pārliecināties par katras dalībnieces progresu un izaugsmi.

Projekta organizētājs: Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācija (IFBB Latvija). 

Projekta koordinētājs: Kristīne Vederņikova (IFBB Latvija prezidente).

Projekta galvenais atbalstītājs: sporta klubu tīkls "MyFitness Latvija".

Projekta atbalstītāji: "Change Latvija", "L'Oreal", radio "SWH", portāls "Delfi", "Mangaļi", "Cido", "Double Coffee" un sporta klubs "F1".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!