Foto: AFI
Latvijas nacionālā aviosabiedrība "airBaltic" 31. oktobrī sāks lidojumus uz Milānas "Linate" lidostu Itālijā, informē aviosabiedrība.

"airBaltic" nodrošinās lidojumus starp Rīgu un Milānas "Linate" lidostu katru dienu. Pasažieriem tiks piedāvāts "Boeing" 737 gaisa kuģis lidojumam, kas ilgs divas stundas un 50 minūtes. Vienvirziena biļešu cenas būs sākot no 55 eiro, ieskaitot lidostas nodevas un transakcijas maksu. Pilns lidojumu grafiks ir pieejams aviosabiedrības mājas lapā www.airbaltic.com.

Līdz 30. oktobrim "airBaltic" veiks lidojumus uz Milānas "Malpensa" lidostu. Pārorientējoties uz "Linate" lidostu, "airBaltic" var piedāvāt divreiz vairāk vietējo savienojošo lidojumu un galamērķu Itālijā.

"airBaltic" kopā ar sadarbības partneri "alitalia" piedāvās savienojošos lidojumus uz/no šādām vietām: Algēro, Brindizī, Bāri, Kaljāri, Krotone, Fontanarosa, Neipelsa, Palermo, Peskāra, Redžo di Kalabrija.

"airBaltic" apkalpo vairāk nekā 80 galamērķus no savas Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā, Latvijā. No katra šī galamērķa "airBaltic" piedāvā ērtus savienojumus caur Ziemeļu tranzītmezglu Rīgā uz savu tīklu, kas aptver Eiropu, Skandināviju, Krieviju, NVS un Tuvos Austrumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!