Foto: DELFI Reporter

Trešdien Rīgā, Sesku ielā, saskrienoties automašīnām “Volkswagen” un “Mercedes Benz”, dažādas traumas guva pieci cilvēki, liecina Valsts policijas sniegtā informācija.

"Volkswagen" markas auto vadīja kāds 1963.gadā dzimis vīrietis, bet "Mercedes Benz" vadītāju policija pagaidām vēl nav noskaidrojusi. Negadījumā traumas guva 1963.gadā dzimis vīrietis, 1982.gadā dzimuši sieviete un vīrietis, kā arī 1952.gadā dzimusi sieviete. Viņi nogādāti slimnīcā. Negadījumā cieta arī kāds 1963.gadā dzimis vīrietis, taču viņš pēc medicīniskās palīdzības saņemšanas atlaists mājās.

Savukārt Kurzemes prospektā kāds 1981.gadā dzimis vīrietis, vadot "Audi" markas automašīnu, uzbraucis gājējai - 2003.gadā dzimušai meitenei -, kura ievietota slimnīcā.

Tāpat trešdien Valdemārpilī, Talsu novadā, kāds 1951.gadā dzimis vīrietis vadīja velosipēdu pa Lielo ielu. Nogriežoties pa kreisi viņš sadūries ar "Audi" markas automašīnu, ko vadīja kāds 1971.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā traumas guvis velosipēda vadītājs, kā arī bojāta automašīna.

Kopumā trešdien reģistrēti 66 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši septiņi cilvēki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!