Foto: F64

Divi vīrieši pirmdien Bolderājā pēc kopīgas atpūtas vēlējās aplaupīt trešo biedru, taču viņu ieceri izjauca garāmbraucoši policisti, portālu "Delfi" informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē.

Pirmdien ap pulksten 22:50 Bolderājā trīs paziņas kopā atpūtās, spēlēja biljardu un dzēra, taču kādā brīdī viens no vīriešiem pamanīja, ka paziņam makā ir diezgan daudz naudas.

Kad vīrietis gājis laukā no atpūtas iestādes, paziņa pieprasījis naudu atdod viņam. Nesaņemot kāroto, agresīvi noskaņotais vīrietis kļuvis agresīvs un sācis sist cietušajam pa galvu. Tajā pat brīdi uzbrukumā iesaistījās trešais kompanjons, kurš arī, iespējams, vēlējās iegūt cietušā naudu. Saņemot vairākus sitienus, cietušais nokrita zemē, un laupītāji pārmeklēja viņa kabatas.

Laupīšanas brīdī garām brauca Bolderājas policisti, kuri pamanīja notiekošo.
Aizdomās turamais un viņa līdzdalībnieks, ieraugot policistus, metās bēgt, taču policistiem vienu no laupītājiem izdevās notvert un aizturēt. Aizturētais ir 1977. gadā dzimis vīrietis, kurš iepriekš nav bijis tiesāts, un šobrīd atrodas īslaicīgās aizturēšanas izolatorā. Laupīšanas līdzdalībnieks, 1982. gadā dzimis vīrietis, vel tiek meklēts.

Par notikušo ir uzsākts kriminālprocess un tiek noskaidroti precīzi notikušā apstākļi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!