Foto: DELFI

Otrdienas rītā Krustpils novadā uz autoceļa Rīga – Daugavpils starp Jēkabpili un Līvāniem saskrējušās trīs automašīnas. Negadījumā gājis bojā automašīnas "Scania" vadītājs. Iepriekš notikušā rezultātā uz autoceļa bija bloķēta satiksme, kas patlaban ir daļēji atjaunota, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Informācija par negadījumu autoceļa Rīga - Daugavpils 159.kilometrā saņemta pēc pulksten 9 no rīta. Sadursme notikusi starp "Volkswagen Crafter", "Volvo FM" un kravas auto "Scania R 124" ar puspiekabi "Schmitz".

Bojā gājis "Scania" vadītājs, kā arī cietuši divi "Volkswagen" pasažieri un vadītājs.

Savukārt "Jēkabpils Laiks" vēsta, ka vēl vienas sadursmē iesaistītās automašīnas – "Volkswagen Crafter" vadītājs no gūtajiem ievainojumiem miris slimnīcā. Vēl divi "Volkswagen Crafter" pasažieri ir cietuši un smagā stāvoklī nogādāti Jēkabpils reģionālajā slimnīcā. Viens no viņiem ievietots reanimācijā, bet otrs – stacionārā.

Pēc sākotnējās apstākļu izpētes policija par traģiskās avārijas iemeslu min frontālu mašīnu sadursmi – viena no automašīnām iebraukusi pretējā braukšanas joslā, ziņo "Jēkabpils Laiks".

Uzņēmums "Latvijas Valsts ceļi" norāda, ka no rīta smagā negadījuma dēļ uz autoceļa starp Jēkabpili un Līvāniem slēgta satiksme.

Policisti patlaban notikuma vietā regulē satiksmes kustību, taču ceļš pilnībā vēl nav brīvi izbraucams, informē policija. 

Notikuma vietu var apbraukt pa autoceļu Mežāre-Vīpe-Stūrnieki un Trepe-Poļakas.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!