Foto: DELFI Aculiecinieks
Svētku dienā, trešdien autoavārijās cietuši trīs motociklisti, kāds velobraucējs un arī autovadītājs un pasažieri, liecina Valsts policijas informācija.

Dobelē, Ādama iela 1988.gadā dzimis vīrietis ar motociklu neizvēlējas drošu braukšanas ātrumu un apgāzās, gūstot miesas bojājumus.

Daugavpilī, uz ceļa Daugavpils – Tilti 2. kilometrā ap pulksten 16:55 notika divu motociklu un vieglās automašīnas "Mazda 626" sadursme. Slimnīcā ar smagām traumām nogādāti abu motociklu vadītāji - 1963.gadā dzimuši vīrieši.

Rīgā, Tērbatas ielā 1956.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Ford" uzbrauca 1981.gadā dzimušam velosipēdistam, kurš ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Rīgā, Lielvārdes ielas un G.Astras ielas krustojumā notika 1977.gadā dzimuša vīrieša vadītas kravas automašīnas "Iveco" un 1936.gadā dzimuša vīrieša vadītās automašīnas "Lada" sadursme. Negadījumā cietuši divi cilvēki – 1986.gadā dzimis vīrietis, kuram medicīniskā palīdzība sniegta notikuma vietā, savukārt 1962.gadā dzimusi sieviete ar smagām traumām nogādāta slimnīcā.

Tukuma novadā, Sēmes pagastā, 1952.gadā dzimis "BMW 525" vadītājs neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu, nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca grāvī.

Negadījumā cieta automašīnas vadītājs, kurš nogādāts slimnīcā. Noskaidrots, ka vīrietis pie stūres bija sēdies alkohola reibumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!