Foto: PantherMedia/Scanpix
Maija pēdējā dienā Latvijā notikuši kopumā 72 ceļu satiksmes negadījumi, no kuriem 16 negadījumos cietuši cilvēki, bet izticis bez bojā gājušajiem, informē Valsts policijas sabiedrisko attiecību dienests.

Rēzeknes novada Uļjanovā automašīna "VW Passat" uzbrauca gājējam, 1979. gadā dzimušam vīrietim, kurš ar smagām traumām nogādāts slimnīcā.

Rīgā, Augusta Deglava ielā automašīna "Mazda" uzbrauca gājējai, 1962. gadā dzimušai sievietei, kura šķērsoja ielu pa gājēju pāreju. Gājēja ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Savukārt Aleksandra Čaka ielā notika satiksmes negadījums, kurā bija iesaistīti KTM markas motocikls un velosipēds - abu vadītāji at dažādām traumām nogādāti slimnīcā.

Valsts policija ziņo, ka aizvadītajā diennaktī kopumā 31 persona savu transportlīdzekli vadījuši alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā, no kuriem lielākā daļa - 17 - bijuši velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Vēl maija pēdēja dienā izdarītas četras automašīnu zādzības, četras laupīšanas, un atrasti deviņi līķi un pieci spridzekļi, kā arī aplaupīti 16 mājokļi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!