Foto: DELFI
Pagaidām nenoskaidrotos apstākļos trešdien Daugavpils novadā gājis bojā kāds autovadītājs, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā.

Naujenes pagasta Butiškos no ceļa nobraucis 1948.gadā dzimušā vīrieša vadītais auto "Subaru". Spēkrats apgāzies, un no gūtajām traumām tā vadītājs miris. Policija skaidro notikušā apstākļus un iemeslus.

Limbažu novadā automašīna "Opel" iebrauca pretējā braukšanas joslā un sadūrās ar automašīnu "Ford". Avārijā cieta 1969.gadā un 1972.gadā dzimuši cilvēki.

Trešdien avārijās cietuši arī vairāki motociklisti un motorolleru vadītāji. Piemēram, Rīgā, Lubānas ielā motociklists sadūrās ar automašīnu "Jeep". Avārijā cieta 1987.gadā dzimušais motocikla vadītājs.

Slimnīcā nonācis arī kāds "Vespa" vadītājs, 1994.gadā dzimis jaunietis. Viņu pie Latvijas Universitātes ēkas Raiņa bulvārī notrieca automašīna "VW".

Rīgā motociklists notriecis gājēju, 1957.gadā dzimušu sievieti, kuru motocikla trieciens uzmetis uz automašīnas "Toyota". Cietusī nogādāta slimnīcā.

Kopumā trešdien reģistrētas 64 avārijas, kurās viens cilvēks gājis bojā, bet 14 cietuši. Reibumā pie stūres pieķerti 32 cilvēki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!