Foto: PantherMedia/Scanpix

23.jūnijā saņemta informācija no ārstniecības iestādes par to, ka Gulbenes novada Lizuma pagastā pie kultūras nama 1984.gadā dzimis vīrietis nodarījis miesas bojājumus 1989.gadā dzimušam vīrietim, iedurot ar nazi vēderā, informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ilze Ungure.

Par notikušo policijā sākts kriminālprocess.

Savukārt 22.jūnijā no ārstniecības iestādes saņemta informācija, ka Gulbenē alkohola koplietošanas laikā 1954.gadā dzimis vīrietis nodarījis miesas bojājumus 1958.gadā dzimušam vīrietim, kurš nogādāts Balvu slimnīcā, pastāstīja Ungure. Lai noskaidrotu notikušā apstākļus, policijā uzsākta pārbaude.

Tajā pat dienā Smiltenē baznīcas laukumā pēc kopīgas alkohola lietošanas piekauts 1978.gadā dzimis vīrietis, kurš bijis 2,35 promiļu reibumā. Vīrietim bija izcēlies konflikts ar 1983.gadā un 1977.gadā dzimušiem vīriešiem, kā rezultātā viņš piekauts. Cietušais nogādāts Vidzemes slimnīcā. Ungure atklāja, ka policijā uzsākta notikušā apstākļu pārbaude.

Kopumā aizvadītajā diennaktī Vidzemes reģionā reģistrēta informācija par 56 nodarījumiem pret personas dzīvību un veselību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!