Foto: DELFI
Jūrmalā, Tallinas ielā kāds autovadītājs uz gājēju pārejas notrieca 1986.gadā dzimušu vīrieti un no notikuma vietas aizbrauca, par notikušo neziņojot policijai, portālu „Delfi” informēja Valsts policijā.

Cietušais nogādāts slimnīcā.

Ogres novadā vēlā pēcpusdienā kāds 1992.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Mazda 626" pagaidām nenoskaidrotu apstākļu dēļ uzbrauca virsū tajā pašā virzienā braucošam motociklam "Kawasaki". Negadījumā cietis motocikla vadītājs, 1985.gadā dzimis vīrietis, kurš nogādāts slimnīcā.

Savukārt Salaspils novadā Sauriešos 1979.gadā dzimusi sieviete pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ nesavaldīja automašīnu un nobrauca no ceļa braucamās daļas. Mašīna apgāzās. Negadījumā cietuši vairāki cilvēki, viņu vidū arī pati vadītāja, kurai slimnīcā sniedza medicīnisko palīdzību un pēc tam palaida mājās. Cietuši arī divi citi pasažieri - kāds vīrietis, kurš no hospitalizācijas atteicies, kā arī 2008.gadā dzimis zēns, kurš turpina ārstēties slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī noticis 41 ceļu satiksmes negadījums, cietuši 14 cilvēki

Alkohola vai narkotisko vielu reibumā pie transportlīdzekļa stūres pieķerti 36 vadītāji, no tiem 10 automašīnu, 26 velosipēdu un motorolleru vadītāji. Par ātruma pārsniegšanu noformēti 236 protokoli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!