Foto: LETA

Sestdien kāds pamatīgi iereibis klients Rīgā smagi piekāvis taksometra šoferi, informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvalde.

Policija saņēma izsaukumu uz Baznīcas ielu, kur pie kāda bāra bija piekauts taksometra vadītājs. Notikuma vietā policisti aizturēja kādu 1984.gadā dzimušu vīrieti, kurš aizturēšanas brīdī bija smagā alkohola reibumā - viņa izelpā tika konstatētas 2,7 promiles alkohola.

Vēlāk noskaidrots, ka vīrietis bārā lietojis alkoholiskos dzērienus un izsaucis taksometru, taču, kad taksometrs ieradies, viņš tā vadītājam lūdzis uzgaidīt, jo vēlējies vēl nedaudz uzkavēties bāra telpās.

Pēc kāda laiciņa vīrietis, iespējams, aizmirsis, ka viņu jau gaida taksometrs, tādēļ viņš izsaucis vēl vienu taksometru un pēc brīža devies uz to.

Izejot no bāra, viņš pamanījis pirmo taksometra vadītāju, kurš, saprotot, ka klients ar viņu nebrauks, prasīja samaksu par izsaukšanu un stāvēšanu. Iereibušais bāra apmeklētājs nevēlējās maksāt, un abiem izcēlās konflikts, kura laikā iereibušais klients taksista iesita pa seju, un taksists guva smagas traumas, atsitoties pret zemi.

Šobrīd taksists atrodas ārstniecības iestādē, bet pret 29 gadus veco jaunieti ir uzsākts kriminālprocess par smagu miesas bojājumu nodarīšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!