Foto: stock.xchng
Agrāk sodīti narkomāni aizturēti par velosipēda zādzību Kauguros, portālu "Delfi" informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē.

Naktī uz 4. septembri Kauguru mikrorajonā no kādas daudzstāvu mājas ratiņtelpas nozagti velosipēdi. Aizdomās par šo zādzību policija aizturēja divus vīriešus.

Aizturēšanas brīdi abi vīrieši bija smagā narkotisko vielu reibuma stāvoklī, jo pirms brīža bija pārdevuši vienu no zagtajiem velosipēdiem un par iegūtu naudu iegādājušies narkotikas. Velosipēds tika pārdots kādai sievietei, kura pēcāk to nodeva tālāk, bet izmeklēšanas laikā velosipēdu izdevās atgūt.

Aizturētie ir 1987. un 1988. gadā dzimuši vīrieši – narkomāni. Abi aizturētie jau iepriekš sodīti par zādzībām. Pie abiem atsavināti divi velosipēdi, vēlāk policisti noskaidroja vietu, kur narkomāni glabāja sazagtās mantas. Pavisam no aizturētajiem atsavināti četri velosipēdi, bērnu ratiņi, kā arī citas mantas, bet viens velosipēds vēl atrodas meklēšanā.

Par notikušo uzsākts kriminālprocess par zādzību, ja tā izdarīta iekļūstot telpā, vai ja tā izdarīta no glabātuves. Abi aizturētie vīrieši šobrīd atrodas īslaicīgās aizturēšanas izolatorā, un tiesa lems par apcietinājums piemērošanu abiem vīriešiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!