Foto: DELFI
Sestdien ceļu satiksmes negadījumos gājuši bojā divi cilvēki, bet vairāki guvuši dažādas traumas. Cietuši arī vairāki bērni, liecina Valsts policijas informācija.

Krustpils novadā no ceļa nobraucis "Audi Coupe", kuru vadīja 1986.gadā dzimis vīrietis. Vadītājs nogādāts slimnīcā, bet auto pasažiere – 1983.gadā dzimusi sieviete - gājusi bojā negadījuma vietā.

Savukārt Valkas novadā, Ērģemes pagastā automašīna, kuru vadījusi 1943.gadā dzimusi sieviete sadūrusies ar velosipēdisti, 1939.gadā dzimušu sievieti, kura negadījuma rezultātā gājusi bojā.

Stalbes pagastā 1990.gadā dzimis vīrietis vadot automašīnu "Honda Civic", nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Negadījumā cieta auto vadītājs un pasažieri - 1991.gadā un 1992.gadā dzimušas sievietes. Bet Aknīstes novadā "Audi 80 Avant", kuru vadīja 1957.gadā dzimis vīrietis sadūrās ar motorolleru, kuru vadīja 2003.gadā dzimis zēns, kurš nogādāts slimnīcā.

Līgatnes pagastā sadūrās automašīna "Audi", kuru vadīja 1984.gadā dzimis vīrietis un "Audi", kuru vadīja 1976.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta otra auto vadītājs un pasažieri - 2011.gadā dzimis zēns, kā arī 1984.gadā un 1957.gadā dzimušas sievietes.

Rīgā, Brīvības gatvē sadūrās divi auto un cieta viena auto pasažieris, bet uz Liepājas šosejas pēc divu auto sadursmes medicīniskā palīdzība sniegta trim cilvēkiem.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 58 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 24 cilvēki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!