Foto: PantherMedia/Scanpix
Policisti pirmdien Rīgā notvēra somiņas zagli, kurš ļaundarību bija pastrādājis kādā medicīnas iestādē, portālu "Delfi" informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē.

27.janvārī ap pulksten 12:30 policisti Rīgā pamanīja, ka no kādas medicīnas iestādes izskrien aizdomīgs vīrietis, kurš padusē tur somiņu. Policisti devās vīrietim pakaļ un netālu no notikuma vietas viņu aizturēja.

Pēc aizturēšanas vīrietis aizvests atpakaļ uz medicīnas iestādi, no kuras viņš pirms brīža bija aizbēdzis. Tur policisti konstatēja, ka vīrietis kādai darbiniecei šo somiņu nozadzis. Darbiniece vēl nebija pamanījusi savas somiņas pazušanu, taču atpazina, ka tā ir viņas.

Policija noskaidroja, ka vīrietis bija iegājis šajā medicīnas iestādē un devies uz vienu no tur esošajiem kabinetiem. Tā kā kabinetā neviena nav bijis un viņš tur pamanījis somiņu, paķēris to un nekavējoties meties bēgt.

Pēc aizturēšanas vīrietis nogādāts Teikas policijas iecirknī, kur noskaidroja, ka aizturētais ir 1976.gadā dzimis un agrāk jau vairakkārt sodīts. Vīrietis pēdējo reizi no cietuma atbrīvots pagājušā gada nogalē. Par šo gadījumu sākts kriminālprocess par zādzību, kas izdarīta iekļūstot telpās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!