Foto: DELFI Aculiecinieks
Pirmdien, meklējot zagli, kurš Stacijas laukumā "aptīrīja" kādu iesnaudušos kungu, policisti atrada citu ļaundari, portāls "Delfi" uzzināja Rīgas Pašvaldības policijā.

Gogoļa ielā ap pusnakti pie pašvaldības policistiem pēc palīdzības vērsās kāds vīrietis, skaidrojot, ka esot apzagts, kamēr bija iesnaudies Stacijas laukumā. Policisti vīrietim paskaidroja, ka šādā gadījumā viņam ar iesniegumu jāvēršas Valsts policijā, uz kurieni vīrietis arī devās.

Savukārt pašvaldības policisti, pieļaujot iespēju, ka neapdomīgās personas apzadzējs varētu atrasties policijai zināmā neapsaimniekotā ēkā netālu no Centrālās stacijas, nekavējoties devās turp.

Ierodoties namā, policisti tur sastapa kādu vīrieti un pamanīja arī maisus ar, iespējams, zagtām mantām – automašīnu spoguļus, spoguļu korpusus, instrumentu komplektus, melnus cimdus, kā arī wi-fi rūteri. Lai arī starp mantām neatradās iepriekš satiktā vīrieša nozagtais mobilais tālrunis, pēc namā sastaptās personas datu pārbaudīšanas, policisti sazinājās ar Valsts policiju.

Valsts policisti lūdza aizdomīgo personu nogādāt Valsts policijas iecirknī, kurp persona ar visām atrastajām mantām arī nogādāta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!