Foto: Valsts policija
Naktī uz otrdienu Jūrmalā notikusi traģiska avārija, kurā dzīvību zaudējuši četri cilvēki, portālam "Delfi" apliecināja Valsts policijā.

Jaunākā policijas informācija liecina, ka ap pulksten 1:40 naktī uz otrdienu Asaru prospektā pagaidām neidentificēts vadītājs ar automašīnu "BMW 740" nobrauca no ceļa un ietriecās kokā.

Notikuma vietā no gūtajām traumām gāja bojā 1992., 1991. ,1993. un 1994. gadā dzimuši vīrieši.

Lai noskaidrotu notikušā apstākļus, nozīmētas tiesu medicīnas un auto tehniskās ekspertīzes, tomēr jau šobrīd redzams, ka automašīna ļoti stipri pārsniegusi atļauto braukšanas ātrumu, norāda policijā. Likumsargi norāda, ka minētā automašīna BMW uz viena no bojā gājušā jaunieša vārda reģistrēta tikai 23. martā.

Valsts policijas Galvenās kārtības policijas pārvaldes priekšnieks Artis Velšs norāda, ka šis ir jau trešais negadījums martā, kurā bojā gājis vairāk nekā viens cilvēks. Īpaši traģiski, ka šajos negadījumos bojā gājuši jauni cilvēki.

"Diemžēl redzams, ka daudzu traģisko negadījumu pamatā ir pārgalvība un nepareizi izvēlēts ātrums, Īpaši skumji, ka šīs totālās bezatbildības rezultātā bojā gājuši nevainīgi cilvēki. Aicinu visus autovadītājus ļoti nopietni izvērtēt sekas, kuras iespējamas, ja pret auto vadīšanu neizturamies pietiekoši atbildīgi."

Kāds avārijas aculiecinieks portālam "Delfi" pastāstīja, ka pēc pulksten 4 no rīta, braucot no Kauguriem, starp Kauguriem un Vaivariem redzējis avārijas sekas.

Aculiecinieks stāsta, ka auto bija "izmētāts" pa šoseju - tā priekšgals atradās ceļa malā, bet pakaļgals - grāvī.

Šī šogad ir jau otrā avārija, kurā gājuši bojā vairāki jauni cilvēki. Jāatgādina, ka uz ceļa Taurupe-Zaube automašīnas "Audi 100" vadītājs netika galā ar tās vadību un ietriecās kokā. Avārijā gāja bojā visi seši automašīnā sēdošie cilvēki - 1990., 1986., 1974., 1996. un 1995.gadā dzimuši vīrieši un 1995.gadā dzimusi jauniete.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!