Valsts policija (VP) turpina meklēt automašīnas "Lexus" šoferi, kurš savu spēkratu pagājušajā nedēļā pameta Dārziņos pēc tam, kad krietnu gabalu bija mucis no policijas, portālam "Delfi" apstiprināja policijā.

Tālāk šofera meklēšanu pārņēmusi Valsts policija, kas aicina ikvienu, kura rīcībā ir informācija par transportlīdzekļa iespējamo vadītāju, zvanīt Valsts policijai pa tālruni 110.

Jau vēstīts, ka automašīna "Lexus" ceturtdien Rīgā ignorēja luksofora sarkano gaismu, muka no policijas un izraisīja avāriju.

Policisti ap pulksten 17 pamanīja kādu brūnas krāsas automašīnu "Lexus" ar valsts reģistrācijas numuru EN4111, kas sastrēguma laikā šķērsoja krustojumu pie sarkanās gaismas pa pretējo braukšanas joslu.

Ar ieslēgtām bākugunīm policisti devās pakaļ agresīvajam braucējam, taču "Lexus" vadītājs izlēma mukt. Krustpils un Katlakalna ielu krustojumā bēglis ietriecās automašīnā "Peugeot", bet, neraugoties uz to, turpināja braukt tālāk.

Ņemot vērā to, ka bēgošā automašīna jau bija izsludināta meklēšanā, policijas ekipāža nolēma neturpināt pakaļdzīšanos, bet pārliecināties par "Peugeot" pasažieru veselību. Negadījumā iesaistītajiem steidzama palīdzība nebija vajadzīga, tādēļ policija turpina likumpārkāpēja meklēšanu.

Pēc brīža "Lexus" automašīna tika atrasta Dārziņos, bet vadītājs to bija pametis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!