Foto: stock.xchng
Iereibis un greizsirdības mākts vīrietis Rīgā aizturēts par automašīnas bojāšanu, portālu "Delfi" informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē.

Otrdien, 1.jūlijā, policisti saņēma izsaukumu uz kādu Grīvas masīva daudzdzīvokļu ēku, kur kāds vīrietis ziņoja, ka nama pagalmā agresīvi noskaņots vīrietis bojā viņa automašīnu.

Automašīnas īpašnieks bija ieradies pie draudzenes, kad pa logu izdzirdēja skaļu klaigāšanu mājas pagalmā. Paskatoties pa logu, vīrietis ieraudzīja agresīvi noskaņotu savas draudzenes bijušo puisi, kurš aicināja automašīnas īpašnieku iesaistīties fiziskā konfliktā. Pēc atteikuma saņemšanas, iereibušais un greizsirdības māktais vīrietis ar kāju nolauza automašīnas spoguli.

Policija notikuma vietā ieradās nekavējoties un aizturēja 1980.gadā dzimušo automašīnas bojātāju, kurš bija 2,5 promiļu reibumā. Aizturētais vīrietis nogādāts izolatorā.

Šobrīd ir sākts kriminālprocess par mantas tīšu bojāšanu. Par šādu pārkāpumu likumā paredzēts sods – brīvības atņemšana uz laiku līdz diviem gadiem, īslaicīgu brīvības atņemšanu, piespiedu darbu vai naudas sodu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!