Valsts policija (VP) meklē bez vēsts pazudušu sirmgalvi Mariju Seredinu, kura trešdien devusies laukā no sociālā aprūpes centra "Tērvete" Tērvetes pagastā un tā arī nav atgriezusies, portālu "Delfi" informēja VP.

1929.gadā dzimusī Seredina no sociālā aprūpes centra Tērvetes pagasta "Mežmaliešos" izgāja ap plkst.19, un, iespējams, pa ceļu Tērvete - Penkule devās Penkules virzienā.

Aplūkojamā Seredinas fotogrāfija uzņemta 1997.gadā, un pašlaik viņas mati ir garāki un seja - kalsnāka. Sirmgalve ir neliela auguma, apmēram 1,55 cm gara, kalsnas miesasbūves.

Dodoties prom no aprūpes centra, viņai mugurā bija tumšas krāsas džemperis, gari, pelēki svārki, zem kuriem melnas bikses. Kājās - vilnas zeķes un zilas čības. Sievietei rokās bija cilindra formas plastmasas trauks zaļā krāsā.

Policija lūdz visas personas, kurām zināma Marijas Seredinas atrašanās vieta vai jebkāda veida cita informācija, kas varētu noderēt viņas atrašanā, zvanīt VP Zemgales reģiona pārvaldes Dobeles iecirknim pa tālruni 63702200 vai 27840909.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!