Foto: Valsts policija
Kādā pļavā Ludzas novada Ņukšu pagastā policisti uzgājuši marihuānas lauku, portālu "Delfi" informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldē.

Otrdien, 12.augustā, policisti uzzināja par kādu pļavu Ņukšu pagastā, kur audzē marihuānu. Ierodoties pļavā, policisti tur uz vietas aizturēja trīs vīriešus, kuri bija ieradušies aizliegto augu novākšanai.

Aizturētie ir 1967.gadā, 1968.gadā un 1995.gadā dzimušie vīrieši un pēdējie divi no viņiem jau agrāk nonākuši policijas redzeslokā par līdzīga rakstura noziegumiem. Šobrīd visi aizturētie ievietoti īslaicīgas aizturēšanas vietā.

Ceturtdien, 14.augustā, turpinot izmeklēšanu, policisti kratīja 1968.gadā dzimušā vīrieša dzīvesvietu Ludzā. Tās laikā privātmājas teritorijā esošajā siltumnīcā uzieti astoņi marihuānas stādi, ārā divi puķu podi ar stādiem, bet mājas iekšpusē ap diviem gramiem sasmalcinātas marihuānas un viens izkaltēts krūms.

Policija piebilst, ka pēdējo divu mēnešu laikā Latgales reģiona pārvaldes kriminālpolicija likvidējusi jau trešo nelikumīgu marihuānas audzētavu Latgales teritorijā.

Uzsākts kriminālprocess. Policija turpina izmeklēšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!