Foto: F64
Valsts policijā ir vērsies vīrietis, pret kuru ir uzsākti vairāki kriminālprocesi par krāpšanu saistībā ar firmu SIA "Kamīnkrāsnis", portālu "Delfi" informēja policijas sabiedrisko attiecību speciāliste Diāna Lūkina.

Jau ziņots, ka firma piedāvāja klientiem iegādāties preces, veicot priekšapmaksu, bet pēc tam solītās preces nepiegādājot un neatgriežot naudu.

Valsts policija nedēļas sākumā izsludināja uzņēmuma SIA "Kamīnkrāsnis" pārstāvja meklēšanu. Vīrietis tika turēts aizdomās par kamīnkrāšņu un to piederumu pircēju apkrāpšanu. Saistībā ar medijos publicēto informāciju un sabiedrības atsaucību aizdomās turamais 1984.gadā dzimušais vīrietis pats ieradās policijas iecirknī. Aizdomās turamais vīrietis atzina savu vainu izdarītajā.

Patlaban sākti septiņi kriminālprocesi par krāpšanu, kas klientiem kopā radījusi vairāku tūkstošu zaudējumus. Pašreiz turpinās izmeklēšana, tādēļ policija aizvien aicina atsaukties apkrāptās personas, zvanot uz tālruņa numuriem 67030630 vai 110.

Jau ziņots, ka Valsts policija no iedzīvotājiem saņēma informāciju par uzņēmumu SIA "Kamīnkrāsnis", kas savā interneta mājas lapā potenciālajiem klientiem piedāvā iegādāties dažādas krāsnis un to piederumus.

Atsaucoties uz uzņēmuma piedāvājumu, vairāki klienti bija pasūtījuši dažādas preces, veikuši pasūtījuma priekšapmaksu vai avansa maksājumu, pretī saņemot rēķinu. Tomēr pēc tam nav saņēmuši ne pasūtītās preces, ne atguvuši iemaksāto naudu.

Policija pateicas ikvienam, kurš ziņoja par vīrieša atrašanās vietu, kā arī par noziedzīgajiem nodarījumiem saistībā ar šo uzņēmumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!