Foto: PantherMedia/Scanpix

Valsts policija par zādzību no automašīnas aizturējusi kādu vīrieti, kurš iepriekš jau 12 reizes sodīts gan par dažāda veida zādzībām, gan par narkotisko vielu lietošanu.

Naktī uz otrdienu, 9.decembri, ap pulksten 1:00 Rīgā, Gaigalas ielā, kāds aculiecinieks pie automašīnas "Mitsubishi Outlander" pamanīja rosāmies aizdomīgu personu, kura izsita automašīnas aizmugurējo stiklu un kaut ko no tās paņēma, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā.

Aculiecinieks par notikušo nekavējoties paziņoja policijai, kas ieradās notikuma vietā un turpat aizturēja iespējamo garnadzi. Viņš no automašīnas bija nozadzis aukstuma somu.

Aizturētais 1987.gadā dzimušais vīrietis tika nogādāts policijas iecirknī, kur atzina savu vainu pastrādātajā zādzībā. Kā policisti noskaidroja, vīrietis jau iepriekš ir 12 reizes sodīts gan par zādzībām, gan par narkotisko vielu lietošanu.

Policija sākusi kriminālprocesu par zādzību, ja tā izdarīta, iekļūstot transportlīdzeklī. Par to var sodīt ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem, īslaicīgu brīvības atņemšanu, piespiedu darbu vai naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!