Foto: LETA
Otrdien pulksten 5:17 uz Bauskas šosejas starp 23. un 24.kilometru notikusi avārijā, kurā "Mercedes Benz Sprinter" ar divām uzkrautām automašīnām sadūries ar baļķvedēju, portālu "Delfi" informēja Valts policijā.

Kā portālam "Delfi" pastāstīja Valsts policijas preses pārstāve Diāna Lūkina, "Mercedes Benz Sprinter" iebraucis pretējā braukšanas joslā, kur sadūries ar kravas automašīnu - baļķvedēju. Savukārt pēc šīs sadursmes balķvedējs vieglā formā skāris vēl citu kravas automašīnu.

Negadījumā cietis baļķvedēja vadītājs, kuru mediķi nogādājuši slimnīcā.

Notikuma vietā daļēji ierobežota transporta kustība virzienā uz Rīgu.

Savukārt pulksten 6:40 avārija notikusi uz autoceļa Valmiera - Valka, aiz Rūpniekiem. Tur ceļa braucamās daļas nobraukusi kravas automašīna, portālam "Delfi" pastāstīja Valsts policijas preses pārstāve Sintija Virse.

Cietušo negadījumā nav.

Patlaban ceļš ir daļēji bloķēts. Notikuma vietā atrodas Valts policija, kā arī Valsts ugusndzēsības un glābšanas dienesta darbinieki. Virse skaidroja, ka negadījuma vietā no kravas automašīnas izkritusi muca, kurā ir amonjaks. Taču sākotnējā informācija liecina, ka muca nav bojāta un vielas noplūde nav notikusi.

Iespējamais avārijas iemesls ir slidenais ceļš. Par bīstamo ceļa stāvokli Valsts policija informējusi arī ceļa uzturētājus.

Valsts policija aicina satiksmes dalībniekus izvēlēties citu braukšanas
maršrutu, lai apbrauktu negadījuma vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!