Foto: Valsts policija
Limbažu policija lūdz iedzīvotāju palīdzību Salacgrīvā bezvēsts pazudušās 1930.gadā dzimušās Veras Tomsones meklēšanā, portālu "Delfi" informē Valsts policijā. Viņas meklēšanā iesaistīts arī armijas helikopters.

Sieviete 22.decembrī, ap pulksten 15 devusies no meitas dzīvesvietas Salacgrīvā, Jūmalas ielā 11, uz savu dzīvesvietu Jūrmalas ielā 47 un līdz šim brīdim sievietes atrašanās vieta nav zināma.

Sirmgalves augums ir 162 centimetri, viņa ir vidējas miesas būves; sievietei ir īsi, sirmi mati un pelēcīgi zaļa acu krāsa.

Tomsonei kājās bija pelēkas krāsas filca puszābaki, melnas, garas sporta bikses, viņai bija gaiši brūna jaka bez kapuces, violeta berete, rokās melnas krāsas adīti pirkstaiņi.

Tāpat sievietei līdzi bija tumši sarkanas krāsas saliekams lietussargs ar ornamentiem.

Policija jau no pirmdienas turpina sirmgalves meklēšanu, taču pagaidām likumsargiem pazudušo nav izdevies atrast, tādēļ tie lūdz iedzīvotāju palīdzību viņas meklēšanā.

Ja iedzīvotāju jūsu rīcībā ir jebkāda informācija par sievietes iespējamo atrašanās vietu vai jebkāda cita informācija, kas palīdzētu policijai noskaidrot viņas atrašanās vietu, policija lūdz zvanīt pa tālruni 110.

Kā informē Nacionālie bruņotie spēki, sievietes meklēšanā iesaistīts arī Gaisa spēku aviācijas bāzes helikopters "Mi-17".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!