Foto: Publicitātes foto

Otrdien, 13.janvārī, avārijā Burtnieku novadā galvas sasitumus guvis 2013.gadā dzimis zēns, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā.

Satiksmes negadījums noticis pulksten 11:25 Burtnieku novadā, uz autoceļa Valmiermuiža-Burtnieki.

1973.gadā dzimušais automašīnas "Audi" vadītājs nobrauca no ceļa un iebrauca grāvī. Avārijā cieta 2013.gadā dzimis zēns, kurš ar galvas sasitumu un smadzeņu satricinājums nogādāts Vidzemes slimnīcas bērnu nodaļā.

Pulksten 18:38 Rīgā, Lielirbes ielas un Kalnciema ielas krustojumā, notikusi sadursme starp 1984.gadā dzimušas vīrieša "Mercedes Benz" markas automašīnu un "Volkwagen" spēkratu, kuru vadījusi 1980.gadā dzimusi sieviete.

Negadījumā cieta "Volkwagen" vadītāja, kura nogādāta slimnīcā.

Avārija notikusi arī Krimuldas novadā. Tur pulksten 7:35 autoceļa Inčukalns-Valmiera 15.kilometrā notika sadursme starp 1984.gadā dzimušas sievietes vadītu "Škoda" automašīnu, nenoskaidrota vadītāja "Subaru" spēkratu un "Opel" automašīnu, pie kura stūres bija sēdies 1980.gadā dzimis vīrietis.

Negadījumā cieta "Škoda" vadītāja, kura ar nogādāta ārstniecības iestādē. Tāpat cieta arī 1954.gadā dzimusi sieviete, kas nogādāta slimnīcā.

Otrdien Valsts policija reģistrējusi 103 ceļu satiksmes negadījumus, no kuriem 40 notikuši Rīgā, 21 -Latgalē, 18 – Zemgalē, bet Vidzemē un Kurzemē reģistrēti pa 12 negadījumiem.

20 avārijās cietuši 26 cilvēki. Četri cilvēki gājuši bojā.

Pieci autovadītāji pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, bet vēl divi šoferi spēkratu vadījuši narkotisko vai psihotropo vielu iespaidā.

106 autovadītājiem likumsargi noformējuši administratīvā pārkāpuma protokolu par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!