Foto: Valsts policija

Valsts policija par par Slokas dzelzceļa stacijas spridzināšanas draudu izteikšanu aizurējusi kādu 1985.gadā dzimušu, iereibušu vīrieti, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Aizturēto likumsragi nogādāja atskurbtuvē.

Jau ziņots, ka otrdien, 14.janvārī, ap pulksten 16:30 policija saņēma informāciju, ka Slokas dzelzceļa stacijā ir ievietots spridzeklis. Valsts policijas Jūrmalas iecirkņa darbinieki operatīvi reaģēja, lai teritoriju evakuētu.

Jūrmalas iecirknis uz Slokas staciju nosūtīja ievērojamu skaitu policijas darbinieku, kas norobežoja un vadīja evakuāciju. Tajā pašā laikā uz notikuma vietu devās pretterorisma vienības OMEGA sapieri.

Pēc divu stundu ilga darba OMEGA sapieri konstatēja, ka stacijas ēkā un tās teritorijā nav sprādzienbīstamu ietaišu un tika atjaunota dzelzceļa stacijas darbība un vilcienu satiksme.

Pulksten 19:20 Jūrmalas iecirkņa Kriminālpolicijas darbinieki noskaidroja iespējamo vainīgo personu un uz aizdomu pamata aizturēja 1985.gadā dzimušu vīrieti alkohola reibumā.

Par apzināti nepatiesu paziņojumu sniegšanu par sprāgstošas vai spridzināmās ietaises ievietošanu draud kriminālatbildība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!