Foto: DELFI
Pagājušajā nedēļā Rīgā pēc kādas privātas ballītes bojā gājis 19 gadus vecs Lielbritānijas students. Par notikušo uzsākts kriminālprocess, portālu "Delfi" informēja Valsts policija.

Jau vēstīts, ka Rīgā pēc kādas studentu ballītes bojā gājis ārvalstu students Amads Ahmeds, kurš apmaiņas programmā Latvijā studējis medicīnu, vēstīja britu izdevums "Standard.co.uk".

Kā norāda policija, 6. februārī Valdemāra ielā kādā dzīvoklī, kurā dzīvo apmaiņas studenti, notika ballīte. Pulksten 23:41 svinētāji bija izgājuši kāpņu telpā un pēc pašreizējās informācijas viens no studentiem pāris neveiklu kustību dēļ pārkritis pār margām un nokritis līdz pirmajam stāvam.

No gūtajām traumām 1995.gadā dzimušais Lielbritānijas students gājis bojā, lai gan apkārtējie studenti un vēlāk arī Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests (NMPD) uzreiz centās jaunieti atdzīvināt.

Šobrīd nav pamata uzskatīt, ka būtu izdarīt noziegums, tomēr, kā norāda policija, precīzu notikušā apstākļu noskaidrošanai ir uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma XIII nodaļas.

Kā liecina britu medija informācija, students devies prom no ballītes, bet astotajā stāvā uz trepēm paslīdējis. Kritiens bijis ļoti neveiksmīgs, jo viņš izkritis caur caurumu margās un nokritis lejā no astoņu stāvu augstuma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!