Pirmdien ap pulksten 12:00 glābēji atraduši un no ūdens izcēluši svētdien, 15.februārī, Liepājā kanālā iebraukušās automašīnas vadītāju - 1953.gadā dzimušu vīrieti, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā.

Patlaban policijā tiek noskaidroti visi notikušā apstākļi, taču kriminālprocess nav uzsākts. Policija norāda, ka fakti neliecina, ka būtu noticis noziedzīgs nodarījums.

Jau ziņots, ka 15. februārī pulksten Valsts policija saņēma informāciju par to, ka Liepājā, Vecā ostmalā, tirdzniecības kanālā iebraukusi automašīna "Opel Astra". Kā portālam "Delfi" iepriekš pastāstīja VUGD Sabiedrisko attiecību nodaļas priekšniece Viktorija Gribuste, pēc informācijas saņemšanas par Liepājā kanālā iebraukušo automašīnu glābēji svētdien izbrauca uz notikuma vietu. Ūdenslīdēji kanālā atraduši auto un ar glābšanas tehniku izcēluši to no ūdenstilpnes. Autovadītāju atrast neizdevās.

Pulksten saņemot izsaukumu no Valsts policijas, glābēji automašīnas vadītāja meklēšanu turpināja pirmdien.

Glābēji svētdien izsaukumu saņēmuši pulksten . Notikuma vietā nekavējoties ieradusies arī Valsts policija (VP), iepriekš informēja VP Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Signe Šteinberga, norādot, ka notiek lietas apstākļu izskatīšana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!