Foto: Shutterstock
Uzdodoties par policistiem, divi vīrieši Ķengaragā aplaupījuši kādu citu laupītāju, kas kopš pērnā gada atradies policijas meklēšanā. Pirmdien, 23.februārī, likumsargi aizturējuši visus trīs ļaundarus, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā.

Svētdien, 22. februārī, Rīgas Ķengaraga iecirkņa darbinieki saņēmuši izsaukumu uz kādu dzīvokli Ikšķiles ielā, kur notikusi laupīšana. Ierodoties notikuma vietā, policisti noskaidrojuši, ka norādītajā adresē dzīvo 1981.gadā dzimis vīrietis un trīs viņa radinieki. Ļaundari - divi vīrieši - bija uzdevušies par policijas darbiniekiem, tāpēc mājokļa iemītnieks viņus ielaidis dzīvoklī.

Policija norādījusi, ka laupītāji dzīvokļa iemītnieku – 1981.gadā dzimušo vīrieti - pazinuši. Tāpat ļaundari zinājuši, ka viņš lieto narkotikas. Tāpēc abi uzdevušies par policijas darbiniekiem un izlikušies, ka dzīvoklī veic kratīšanu.

Pielietojot vardarbību, laupītāji nolaupījuši piecus mobilos telefonus, 45 eiro, kā arī 1981.gadā dzimušā vīrieša pasi. Pēc nozieguma paveikšanas abi ļaundari devušies projām. Notikuma vietu pametis arī 1981.gadā dzimušais vīrietis. Viņš nav sagaidījis policijas ierašanos, jo pats ticis meklēts par pērn pastrādātu laupīšanu, noskaidrojuši likumsargi.

Pirmdien policisti aizturēja abus laupītājus – 1984.gadā dzimušus vīriešus -, kuri izlikušies par policijas darbiniekiem. Par laupīšanu grupā Valsts policijā sākts kriminālprocess.

Tāpat policisti aizturējuši arī 1981.gadā dzimušo vīrieti, kurš atzina savu vainu pērn pastrādātajā laupīšanā.

Visi trīs aizturētie patlaban atrodas apcietinājumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!