Foto: stock.xchng

Valsts policija aizturējusi kādu vīrieti, kurš pērn septembrī, esot alkohola reibumā, konfliktā savai draudzenei salauzis roku, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā.

Pagājušā gada septembrī Rīgas Teikas iecirkņa darbinieki saņēmuši informāciju, ka kādā Struktoru ielas dzīvoklī piekauta sieviete.

Pēc ierašanās notikuma vietā policisti uzzzinājuši, ka starp 1972.gadā dzimušu sievieti un viņas 1976.gadā dzimušo draugu bija izcēlies konflikts. Alkohola reibumā vīrietis kļuvis agresīvs un konflikta laikā iesitis sievietei pa seju un salauzis roku.

Policisti noskaidrojuši agresīvā vīrieša personību un sākuši viņu meklēt. Policija norāda, ka aizdomās turamajam nav bijusi noteiktas dzīvesvietas, tādēļ meklēšana aizņēmusi ilgāku laiku. Tomēr trešdien, 8.aprīlī, policisti Struktoru ielā pamanījuši meklēto vīrieti un viņu aizturējuši.

Aizturētais jau iepriekš nonācis policijas redzeslokā par dažādiem noziegumiem. Patlaban par tīšu smagu miesas bojājumu nodarīšanu policija sākusi kriminālprocesu.

Aizturētajam var draudēt brīvības atņemšana uz laiku līdz septiņiem gadiem un probācijas uzraudzība uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!