Foto: PantherMedia/Scanpix
Sestdien, 18.aprīlī, Jūrmalā sadzīviskā konfliktā kāds vīrietis divreiz mugurā sadūris savu paziņu. Abi vīrieši pirms tam bijuši narkotisko vielu un alkohola reibumā, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Ap pulksten 22:00 Jūrmalas iecirkņa darbinieki saņēmuši informāciju, ka pēc pulksten 18:00 slimnīcā ar divām durtām brūcēm mugurā no Slokas nogādāts 1987.gadā dzimis vīrietis.

Pēc informācijas saņemšanas policisti sākuši skaidrot notikušā apstākļus. Izmeklēšanā likumsargi atklājuši, ka cietušais vīrietis saticis 1986.gadā dzimušu mazpazīstamu vīrieti. Abi vīrieši jau pirms tam atradušies narkotisko vielu un alkohola reibumā.

Starp vīriešiem izcēlies sadzīvisks konflikts, kurā 1986.gadā dzimušais vīrietis sadūris otru konfliktā iesaistīto vīrieti. Policisti noskaidrojuši dūrēja personību un pēc pāris stundām viņu aizturējuši. Aizturētais savu vainu nodarītajā atzinis.

Pret viņu sākts kriminālprocess par smagu miesas bojājumu tīšu nodarīšanu. Vīrietim par šādu nodarījumu var draudēt brīvības atņemšana uz laiku līdz septiņiem gadiem un probācijas uzraudzība uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!