Foto: Shutterstock

Ceļu satiksmes negadījumā Limbažu novada Umurgas pagastā cietuši pieci cilvēki, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Negadījumā iesaistītas divas automašīnas.

Valsts policijā pavēstīja, ka negadījums notika uz ceļa Kocēni-Limbaži-Tūja, kur 1961.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Volkswagen Passat", nepārliecinājās par drošu manevru un izraisīja sadursmi ar "Toyota Avensis", kuru vadīja 1962.gadā dzimusi sieviete.

Negadījumā cieta "Volkswagen Passat" pasažiere - 1967.gadā dzimusi sieviete, "Volkswagen Passat" vadītājs, kurš no medicīniskās palīdzības atteicās. Tāpat negadījumā cieta "Toyota" vadītāja un pasažieri - 1997. un 1999. gadā dzimuši zēni.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Inga Vītola aģentūrai BNS pastāstīja, ka vissmagāk cietusi 1967.gadā dzimusī sieviete - viņai mediķi konstatējuši galvas un krūšu kurvja traumu, kā arī vēdera iekšējo orgānu bojājumus. Tiek pieļauts, ka negadījuma brīdī viņa nav bijusi piesprādzējusies. Otrai cietušajai sievietei konstatēta virspusēja krūšu kurvja trauma.

1999.gadā dzimušais jaunietis guvis galvas smadzeņu satricinājumu, kā arī ir aizdomas par kakla skriemeļa savainojumu, bet otram jaunietim ir galvas trauma.

Cietis arī 1961.gadā dzimušais vīrietis, kuram konstatēts virspusējs apakšdelma savainojums - viņš no hospitalizācijas atteicies.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!