Foto: DELFI Aculiecinieks
Svētdien, 17.maijā, Rīgā avarējis "Setra" markas autobuss, kurš uzbraucis ceļa alumīnija konstrukcijai, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Negadījums noticis pulksten 18:00 Maskavas ielas un Taisnās ielas krustojumā. Pie autobusa stūres bija sēdies 1950.gadā dzimis vīrietis. Vadītājs ar veselības problēmām nogādāts slimnīcā.

Atsaucoties uz aculieciniekiem, portāls "Delfi" jau ziņoja, ka autobusa šoferim, iespējams, kļuvis slikti ar sirdi. Līdz ar to autobuss ietriecies luksofora konstrukcijā, to nogāžot un bloķējot transporta kustību.

Savukārt pulksten 15:49 Vecumnieku novadā, Liepkalnos, 1974.gadā dzimis vīrietis nav ticis galā ar "Volkswagen Golf" automašīnas vadību, nobraucis no ceļa un iebraucis kokā. Spēkrata vadītājs pēc avārijas nogādāts slimnīcā.

Kopumā svētdien Valsts policija reģistrējusi 29 avārijas, no kurām 11 notikušas Rīgā. Četros satiksmes negadījumos cietuši pieci cilvēki.

17 šoferi pieķerti, braucot reibumā, bet viens autovadītājs pie stūres sēdies narkotisko vielu iespaidā. Savukārt 157 šoferiem likumsargi noformējuši administratīvā pārkāpuma protokolu par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!