Foto: AFP/Scanpix
Trešdien, 27.maijā, Rīgā, izvairoties no sadursmes ar automašīnu, traumas guvis kāds mopēda vadītājs, kurš nokritis no sava spēkrata, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Negadījums noticis pulksten 19:00 Lubānas ielā. 1968.gadā dzimušais mopēda "Piaggio" vadītājs izvairījies no sadursmes ar "Mercedes Benz" automašīnu, kuru vadījis 1959.gadā dzimis vīrietis. Rezultātā vīrietis nokritis no mopēda un guvis miesas bojājumus.

Pēc medicīniskās palīdzības saņemšanas mopēda vadītājs atlaists mājās no slimnīcas.

Savukārt pulksten 10:30 Grobiņā, Lielās ielas un Rožu ielas krustojumā, 1962.gadā dzimis vīrietis ar "Volkswagen Caddy" automašīnu nav devis ceļu 1949.gadā dzimušam velosipēda vadītājam.

Negadījumā cietis velosipēda vadītājs, kurš nogādāts slimnīcā.

Tāpat pulksten 9:09 Rīgā, Lāčplēša ielas un Skolas ielas krustojumā, notikusi sadursme starp 1984.gadā dzimušas sievietes vadītu "Nissan" automašīnu un velosipēdu "Herkules", kuru vadījusi 1991.gadā dzimusi jauniete.
Velosipēda vadītāja sadursmē guva miesas bojājumus un nogādāta slimnīcā.

Kopumā trešdien reģistrēti 72 satiksmes negadījumi, no kuriem 43 notikuši Rīgā. Sešās avārijās cietuši astoņi cilvēki.

14 šoferi sodīti par braukšanu alkohola reibumā, bet 186 autovadītājiem policisti noformējuši administratīvā pārkāpuma protokolu par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!