Foto: DELFI Aculiecinieks
Viens no Rīgā aizturētajiem ekshibicionistiem kails uz ielas nonācis vecpuišu ballītes laikā, kurā draugi viņu izdomāja izjokot, informēja Rīgas Pašvaldības policijā (RPP).

RPP Tūrisma nodaļas darbinieki iepriekš saņēma informāciju, ka Vecrīgā pie staba esot piesiets kāds vīrietis.

Policisti Audēju ielā sastapa kādu ārvalstnieku, kuru kailu pie staba bija piesējuši paša draugi, tādējādi izjokojot viņu vecpuišu ballītes karstumā.

Izjokotais galvaspilsētas viesis aizturēts, nogādāts policijas pārvaldē, kur viņam sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols par sīko huligānismu.

Draugu joks, par kuru izjokotais pats atvainojās un nožēloja, vīrietim naudas soda izteiksmē izmaksāja 100 eiro.

Policijas pārvaldes telpās ieradās arī aizturētās personas draugi, kuri apsolīja tā vairs nejokot, kā arī turpmākās viesošanās laikā pieskatīt viens otru.

RPP aizvadītajā nedēļas nogalē aizturējusi divus ekshibicionistus, tostarp ārvalstu pilsoni, informēja RPP.

Sestdien vakarpusē saņemta informācija, ka Audēju ielā manīta persona, kura publiski atkailinās. Plkst.18.39 persona, kas bija ārvalstu pilsonis, par huligāniskām darbībām aizturēta un nogādāta RPP dežūrdaļā. Vīrietim noformēts administratīvā pārkāpuma protokols un piemērots naudas sods.

Savukārt svētdien Brīvības bulvārī pie RPP darbiniekiem pienāca klāt angļu valodā runājoša Francijas pilsone ar savu desmit gadus veco meitu un informēja, ka turpat netālu skvērā atrodas vīrietis, kurš atkailināja savus dzimumorgānus un mēģināja pievērst sev uzmanību. Vīrietis nodots Valsts policijai tālākai lietas apstākļu noskaidrošanai.

Kopumā RPP no 12. līdz 14.jūnijam reģistrēti 1133 notikumi, no tiem saņemti 726 izsaukumi. Policijas redzeslokā nonāca 963 personas, tostarp piecas - meklēšanā esošas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!