Foto: ogrenet.lv
Piektdien uz autoceļa Rīga-Daugavpils pie Ciemupes virzienā uz Ogri kāds autovadītājs nobrauca no šosejas un ietriecās autobusu pieturā, vēsta portāls "Ogrenet.lv".

Viens no notikuma vietā esošajiem ceļu policistiem medijam norādīja, ka pie stūres atradies vecāka gadagājuma kungs, pieļaujot iespēju, ka vīrietis braukšanas brīdī iemidzis.

Savukārt tobrīd pa pretējo joslu braucošās automašīnas vadītāja atklājusi, ka minivens "Chrysler Voyager" acu priekšā pēkšņi novirzījies uz kreiso pusi, nobraucot no ceļa un apstājoties vien pēc ietriekšanās pieturā. Sadursmes rezultātā automašīna izlidojusi atpakaļ uz ceļa, sagāžoties uz sāniem.

Avārija notika ārpus apdzīvotas vietas, proti, maksimālais braukšanas ātrums tobrīd bija vismaz 90 kilometri stundā.

Minivena autovadītājs ar pamatīgu brūci galvas apvidū spējis izrāpties no avarējušās automašīnas un sagaidījis mediķu brigādes ierašanos. Uz laiku satiksme šajā ceļa posmā bijusi ierobežota, bet automašīnas vraka no ceļa novilkšanas brīdī tā tikusi pat apturēta.

Avārijā cietis automašīnas šoferis, kurš ticis nogādāts Ogres rajona slimnīcā. Sadursmē cietis arī transportlīdzeklis un pietura – ceļa zīme un tās stabs, atkritumu tvertne, soliņš un pieturvietas betona paaugstinājums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!