Foto: LETA

Trešdien, 19. augustā, ugunsdzēsēji steigušies uz Saldu, kur neapsaimniekota ēkā izcēlies ugunsgrēks 500 kvadrātmetru platībā, portālu "Delfi" informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Pulksten 13:57 VUGD saņēmis izsaukumu uz Kalnsētas ielu Saldū, kur ugunsgrēks bija izcēlies kādā ēkā. Ugunsdzēsēji notikuma vietā secinājuši, ka ar atklātu liesmu deg vienstāvu neapsaimniekota ēka 500 kvadrātmetru platībā.

Pulksten 17:27 paaugstinātas bīstamības ugunsnelaimi VUGD darbiniekiem izdevies likvidēt.

Savukārt pulksten 16:14 VUGD saņēma izsaukumu uz Tukuma novada Slampes pagastu, kur ugunsgrēks bija izcēlies kādā saimniecības ēkā. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji konstatējuši, ka ēka deg ar atklātu liesmu un tai daļēji sabrukušas konstrukcijas.

Ugunsgrēka kopējā degšanas platība bijusi 250 kvadrātmetri. Pulksten 18:32 ugunsgrēks likvidēts, un kā iespējamo izcelšanās cēloni VUD min bojājumu elektroierīcē.

Vēl pulksten 18:42 saņemts izsaukums uz Daugavpils novada Medumu pagastu. Tur degusi dzīvojamā māja. Notikumu vietā ugunsdzēsēji secinājuši, ka vienstāvu koka dzīvojamā māja deg ar atklātu liesmu 90 kvadrātmetru platībā un ēkai bija iebrucis jumts.

Ugunsgrēks likvidēts pulksten 22:12.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!